Ik ben Christiane, zeg maar Chrisje. 41 jaar, eigenaar van Sports Lovers, sportief en altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven en gewoon van het leven genieten. Al meer dan 15 jaar werkzaam in de sport.

Mijn missie? Bewegen leuk en gemakkelijk maken. Voor iedereen. Zèlfs als je niet van sporten houd. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen ergens de motivatie in zich heeft om het beste uit zichzelf te halen.

Met die gedachte is dit online platform ontstaan. Ik wil mijn kennis en ervaring delen met jou. Ik doe waar ik goed in ben, sportlessen geven. Maar die gezonde leefstijl omvat uiteraard veel meer dan alleen maar genoeg bewegen. Inmiddels heb ik een professioneel team van mensen om me heen verzameld die het platform aanvullen en versterken.  Ik run het dus al lang niet meer alleen!  We doen allemaal waar we goed in zijn, dat maakt ons een goed team. Naast mijn fitness lessen, kun je bij ons ook terecht voor yoga, mindfulness, meditaties, ademhalingstechnieken en gezonde recepten. 

Een gezonde, actieve leefstijl hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bewandel je eigen pad, ik help je graag op weg!

Word jij ook een Sports Lover?

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.