Stel je eens voor dat....?

✘ je een manier vind je ideale gewicht te behouden.

✘ je geen strijd met jezelf hoeft te voeren wat je wel en niet mag eten.

✘ het kritische stemmetje in je hoofd enkel nog maar positief tegen je praat.

✘ jij je doel kunt behalen en het vast weet te houden.

Hoe zou je leven eruit zien? Hoe zou jíj eruit zien, fysiek? Hoe zou je je mentaal voelen? Hoe zou het jouw leven veranderen?

Ik ben Christiane, zeg maar Chrisje. Al meer dan 15 jaar ervaring in de sport. Begonnen in de sportschool als groepsles instructrice. Verschillende sport opleidingen gevolgd en uiteindelijk de NASM PT opleiding afgerond. Hier heb ik mijn passie gevonden, personal training.

Mijn missie? Zorgen dat jij de beste versie van jezelf word!

Met die gedachte is dit online platform ontstaan. Ik wil mijn kennis en ervaring delen met jou. Ik doe waar ik goed in ben, sportlessen geven. Maar die gezonde leefstijl omvat uiteraard veel meer dan alleen maar genoeg bewegen. Inmiddels heb ik een professioneel team van mensen om me heen verzameld die het platform aanvullen en versterken.  Ik run het dus al lang niet meer alleen!  We doen allemaal waar we goed in zijn, dat maakt ons een goed team. Naast mijn fitness lessen, kun je bij ons ook terecht voor yoga, mindfulness, meditaties, ademhalingstechnieken en gezonde recepten. 

Wij reiken je alle ingrediënten aan voor een gezonde, actieve leefstijl. Nu is het aan jou

Ga jij de commitment met jezelf aan? 

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.