Een DIKKE dankjewel!

2 januari 2024 •
Blog •
Chrisje, Eigenaar
Als we het afgelopen jaar moeten samenvatten, zeggen we volmondig : leerzaam! We hebben al onze plannen tegelijkertijd in werking gezet, met als gevolg : een bumpy ride. Genoeg uitdagingen die we niet uit de weg konden en er zijn zeker ook heel wat beginnersfouten gemaakt, maar hé, dat hoort er allemaal bij. en als het dan eenmaal toch allemaal op zijn pootjes terecht komt, is dat ook weer een stapje in de goede richting qua groei. Zakelijk, maar zeker ook persoonlijk. We hebben zo’n vermoeden dat we voorlopig nog niet uitgeleerd zijn. ; )
 

DIE KLEDINGLIJN…WAT DUURT DAT LANGGGGGGG…
We zijn ons ervan bewust dat we al sinds oktober roepen dat de kledinglijn eraan komt.Dat was de eerste beginnersfout. Toen we terug naar Maastricht reden met allemaal mooie stoffen in de achterbak, dachten we dat we er al bijna waren. Niets bleek minder waar… er lagen nog tal van klusjes op ons te wachten die stuk voor stuk veel tijd kostten. Welke boord wil je op de truien, brede boord of smalle boord? Veters voor in de trainingsbroeken. In welke kleur moet het logo, waar komt het logo, hoe groot moet het logo? De nodige pas sessies tussendoor die niet altijd vlekkeloos verliepen. Wil je een elastiek hier, een extra naad daar? Waslabels, maatlabels, hangtags voor aan de kleding….. aaahhhhh!!! Veel dus. Maar…. we hebben het gedaan. Alles is geregeld, alles is besteld. In de week van 15 januari gaat de productie dan ècht beginnen. Beloofd.

Goed. En toen….? Wat moet we nog allemaal doen voordat shop online kan?  Achter de schermen AVG en privacy regelen. Retourbeleid opstellen. Foto’s maken van alle producten. Verpakking uitzoeken en bestellen. Verzendopties bekijken…Ik denk dat we ons punt gemaakt hebben ; we zijn ermee bezig.

Na een paar vrije daagjes, lag er een cadeautje op de stoep. De ledlicht letters die we graag wilden als motivatie quote in onze video’s. 18 januari duiken we de studio in bij Koekoek Film.  Samen content maken. Work-out video’s professionaliseren. Zij nemen ons montage, geluid, licht, achtergrondmuziek etc uit handen… mega profi en al helemaal met deze mooie lampjes op de achtergrond. 

LIFE IS NOW, PRESS PLAY.
Een perfecte slogan, met dubbele betekenis. Het is ons motto ; leef je leven NU. Ga op zoek naar die versie van jezelf waar jij blij van wordt en geniet zonder dat de weegschaal of het maatlabel in je kleding bepaalt hoe je je voelt en naar jezelf kijkt. Aan de andere kant mag je ‘press play’ ook letterlijk nemen. Press play en begin je sportieve reis samen met ons. 

Eigenlijk hebben we niet zoveel met 1 januari en alle goede voornemens. Sports Lovers zorgt ervoor dat je elke dag een nieuwe start kunt maken. Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Stop met jezelf neer te sabelen met negatieve gedachtes. Bepaal voor jezelf wanneer jij tevreden bent en geniet een beetje van de reis erheen. Wij zorgen ervoor dat jij niet alleen de fitste versie van jezelf wordt, maar tegelijk ook je beste coach ever. Niemand kent jou beter dan jezelf, luister goed naar je lichaam en handel daarnaar. 100% inzet van jezelf en een beetje hulp van ons. Dat moet wel een mooi jaar worden. ; )

HAPPY 2024 AND DON’T FORGET TO PRESS PLAY!

Claire & Chrisje

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.