Veelgestelde vragen

Work outs

Ja! Bij elke work-out video staat het niveau erbij vermeld. Beginner. Gevorderd. Ver gevorderd. 

Ook tijdens de work-outs worden opties gegeven om de oefening makkelijker of soms juist zwaarder te maken.

Let wel op ; de work-outs zijn ontwikkeld voor gezonde mensen. Twijfel je, heb je klachten of blessures, neem dan eerst contact op met een arts of een fysio. 

Jazeker! Heb je een work-out gevonden die je graag doet? Sla 'm dan op als favoriet. Bij elke video zie je een hartje ♡ staan. Vink deze aan en de work-out wordt vanzelf opgeslagen zodat je 'm de volgende keer makkelijk terug kunt vinden. 

Dat verschilt per persoon. Was jij voor je zwangerschap al heel actief en sportte je regelmatig, dan kun je gerust blijven sporten. Blijf hierbij goed luisteren naar je lichaam en de signalen die het afgeeft. Was je voor je zwangerschap helemaal niet sportief? Wacht dan nog even met sporten tot na je zwangerschap. Op het platform staan een viertal specifieke work-outs die je kunt volgen tijdens de zwangerschap. Raadpleeg altijd eerst een arts of je verloskundige / gynaecoloog of het verstandig is om in jouw geval te sporten. 

Nee hoor, je kunt de work-outs bekijken vanaf telefoon, tablet, laptop en computer. Heb je chromecast of apple tv? Stream de video dan makkelijk naar je tv en kijk je work-out op groter scherm. 

Ik doe in elke video alles met je mee. Ik leg alles goed uit. Hoe je de oefening moet uitvoeren, maar ook welke spiergroep(en) je gebruikt en waar je het dus moet voelen. Voel je bijvoorbeeld pijn in je onderrug terwijl we de buik aan het trainen zijn, dan geeft je lichaam een seintje dat er iets niet klopt. Ik benoem dit ook vaak in mijn video's. 'Voel je het in je rug?' 'Doe dan deze optie'. Vaak is het al opgelost met een kleine verandering in de oefening. Twijfel je, dan kun je gerust contact met me opnemen.

De work-outs zijn onderverdeeld in drie categorieën.

yoga

fitness

afvallen 

Dit maakt het overzichtelijk en makkelijk kiezen. 

 

Deze is te gebruiken als je snel een work-out wil vinden die bij je past. Wil je bijvoorbeeld je triceps trainen? Vink dan deze optie aan en vervolgens verschijnen alle work-outs waarin we de triceps gaan trainen. Je kunt niet alleen op spiergroep filteren, maar ook op niveau, het type training, de duur van de training en op het materiaal dat je wil gebruiken. 

Loop je ergens tegenaan tijdens een training of heb je een andere algemene vraag? Dan kun je altijd het contact formulier invullen of direct een mailtje sturen naar info@sportslovers.com. Ik probeer zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden. 

Materialen

Het allerbelangrijkste is, dat je een fijn plekje in huis hebt waar je een matje uit kunt rollen en vrijuit kunt bewegen. Het hoeft geen grote ruimte te zijn, maar het helpt wel als je hiervoor een vast plekje in huis hebt. Zelf zou ik adviseren om een fitness/yoga matje aan te schaffen. Ik geef altijd vooraf aan de work-out aan welke materialen ik in de video gebruik, maar ook als jij deze materialen zelf niet in huis hebt, kun je de oefeningen gewoon allemaal meedoen. Handige tip : gebruik de filter functie bij het kiezen van een work-out. Heb jij een weerstands elastiek en een set dumbells in huis, vink deze opties dan aan en vervolgens worden de video's geselecteerd waarin deze materialen gebruikt worden. Heb je nog helemaal niets van fitness materiaal in huis, no worries!  Selecteer de optie : geen materiaal en er verschijnen genoeg work-outs die je kunt doen waarbij je enkel je eigen lichaamsgewicht gebruikt. 

Nee hoor. Ik adviseer altijd als eerste een fitness/yoga matje aan te schaffen. Dat werkt net iets handiger. Vervolgens ga je gewoon van start met de work-outs die geen materiaal vereisen. Lichaamsgewicht it is! Gaandeweg kom je er vanzelf achter welke work-outs je fijn vind om te doen. Ook als in zo'n video bijvoorbeeld en fitness ball gebruikt wordt en jij hebt er geen, no worries! Je kunt gewoon de oefening meedoen, op je fitness matje. Dat benoem ik ook in mijn video's. Hoe meer video's je meedoet, hoe meer ervaring je opdoet, hoe beter je kunt bepalen wat voor jou werkt. Aan de hand daarvan kun je ook makkelijker beslissen of je verder nog materiaal wil gaan aanschaffen. Zo kun je al een heel eind komen met een fitness bal, een paar sets dumbells en een elastiek. Het is maar net wat jij graag gebruikt en wat je aanspreekt. Ik zou zeggen : ga gewoon aan de slag en dat materiaal volgt dan vanzelf wel. 

Abonnementen

Het verschil zit in de begeleiding. Met het Do It Yourself abonnement ga je zelf aan de slag. Je registreert je en vervolgens krijg je toegang tot alle video work-outs op het platform. Ideaal voor als je al bekend bent met fitness en yoga. Het betalen van het abonnement gaat via automatische incasso en kan (na 3 maanden) maandelijks opgezegd worden.

Het Support Me abonnement geeft iets meer sturing. Perfect voor als je iets meer begeleiding zoekt, de welbekende 'stok achter de deur'. Zodra je je registreert, vul je een vragenlijst in met je persoonlijke gegevens, maar ook kun je hier je 'doel' invullen, 'hoe vaak per week je wil sporten' en 'hoeveel tijd je per keer eraan wil besteden'. Naar aanleiding van deze gegevens, maak ik een gepersonaliseerd schema voor je. Ik geef jou een persoonlijk advies met welke work-outs je aan de slag kunt gaan. Daarnaast zal ik je tips en trics meegeven om je zo gemotiveerd mogelijk te houden. Na een maand, hebben we een contactmoment via what's app of mail. Tijdens dit evaluatiegesprek bespreken we hoe het gegaan is, waar je tegenaan bent gelopen etc en op basis van jouw ervaring maak ik weer een schema voor de volgende maand. Betalen gaat via automatische incasso en kan (na  6 maanden) maandelijks opgezegd worden. 

Hier kun je je persoonlijke gegevens invullen, je doel maar het vormt ook een 'dagboek' voor meer info. Bijvoorbeeld om je vorderingen bij te houden, of dingen waar je tegenaan loopt tijdens een training. Ook worden hier je statistieken bijgehouden. Hoeveel work-outs heb je afgelopen maand gevolgd en hoeveel calorieën heb je hiermee verbrand? Gewoon, leuke weetjes ter motivatie om nog meer te bewegen. ; )

Ja! Je persoonlijke gegevens worden opgeslagen bij de servers van Webmix. Hier kunnen geen derden bij, ze zijn volledig veilig en beveiligd. Ze zullen dan ook niet gedeeld worden met derden. Lees hier het hele privacy beleid.

Webshop

Al onze kleding items worden geproduceerd in Nederland. We hebben onze stoffen zorgvuldig uitgezocht en zijn allemaal organic. Wil je weten hoe jouw item precies samengesteld is? Kijk dan op het waslabel, hierop staat dit precies aangegeven.

Ja, dat kan. We vragen je jouw nieuwe favoriete item bewust uit te zoeken en niet zomaar te bestellen. We hebben geen grote voorraden liggen en we hebben veel aandacht en liefde in de producten gestopt. Bestel dus alleen als je (bijna) zeker weet dat dit jouw meest favoriete item ever gaat worden. Past het niet of valt het toch tegen? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Je kunt het item binnen 14 dagen terugsturen naar :

Sports Lovers Retouren

President Rooseveltlaan 98

6224 CR Maastricht

Let op. De kosten zijn voor de koper. 

Ruil jij je favoriete item liever voor een andere maat? Geef dit even aan in je mailtje en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. We hebben geen grote oplages op voorraad, maar mocht de door jou gewenste maat op dat moment wel voorradig zijn, kunnen we deze voor je omruilen.

Je kunt je bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. 

De kosten van retournering worden gedragen door de klant en worden niet door ons vergoed. Het risico van retourneren ligt altijd bij de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet aangekomen of kwijtgeraakte retourpakketten. Het is aan te raden je pakket retour te sturen met een track & trace code.

Alle items die worden geretourneerd, moeten in originele staat zijn. Dit betekent concreet : niet gedragen, geen gebruikerssporen, geen parfum/geuren aan het kledingstuk en het label zit nog vast aan de kleding. Als het retour gestuurde item niet aan deze voorwaarden voldoet, houden wij ons het recht voorbehouden om het retourproces niet verder af te ronden en geen restitutie te doen.

Wanneer jouw retournering binnen de juiste termijn, in goede orde ontvangen is, wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggeboekt op je rekening. Je krijgt het aankoopbedrag terug via de door jou gebruikte betaalmethode.

Je kunt de items retourneren naar :

Sports Lovers Retouren

President Rooseveltlaan 98

6224 CR  MAASTRICHT

Wij hanteren de standaardmaatvoering S, M en L.

Onze items worden allemaal handgemaakt in Nederland. Heb jij speciale wensen, wil je bijvoorbeeld meer lengte in de benen of een grotere maat? Dan kan dat op aanvraag en tegen meerprijs. Laat ons weten wat je graag aangepast zou zien en dan kijken wij of dit mogelijk is en tegen welke prijs.

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.