Retourbeleid

Jammer dat je niet tevreden bent! Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Je kunt je bestelling dan ook gewoon weer retourneren. Dit moet binnen 14 dagen na ontvangst. 

De kosten van retournering worden gedragen door de klant en worden niet door ons vergoed. Het risico van retourneren ligt altijd bij de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor niet aangekomen of kwijtgeraakte retourpakketten. Het is aan te raden je pakket retour te sturen met een track & trace code.

Alle items die worden geretourneerd, moeten in originele staat zijn. Dit betekent concreet : niet gedragen, geen gebruikerssporen, geen parfum/geuren aan het kledingstuk en het label zit nog vast aan de kleding. Als het retour gestuurde item niet aan deze voorwaarden voldoet, houden wij ons het recht voorbehouden om het retourproces niet verder af te ronden en geen restitutie te doen.

Wanneer jouw retournering binnen de juiste termijn, in goede orde ontvangen is, wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggeboekt op je rekening. Je krijgt het aankoopbedrag terug via de door jou gebruikte betaalmethode.

Je kunt de items retourneren naar :

Sports Lovers Retouren
President Rooseveltlaan 98
6224 CR  MAASTRICHT

Ruilen

Ruil jij je favoriete item liever voor een andere maat? Geef dit even aan in je mailtje en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. We hebben geen grote oplages op voorraad, maar mocht de door jou gewenste maat op dat moment wel voorradig zijn, kunnen we deze voor je omruilen.

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

 

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.