Waarom Sports Lovers

We zijn allemaal druk, maar willen ook fit zijn. Hoe combineer je dat? Door de drempel om te bewegen zo laag mogelijk te maken. Sports Lovers biedt een sportroutine die je heel gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt inpassen. Online work-outs die perfect te combineren zijn met een drukke baan, een gezinsleven, sociale activiteiten en zelfs met eventuele andere sportactiviteiten. 

Sports Lovers biedt jouw perfect tools om te sporten. Yoga, fitness, krachttraining… wat voor jou werkt. En dat kan ook een combinatie zijn. 

Blijf gemotiveerd

De nummer één reden waarom sportmotivatie vaak wegebt, is omdat we de lat te hoog leggen. Door te snel te veel te willen en door een doel na te streven dat niet realistisch is. Duurzaam sporten draait om intrinsieke motivatie; een doel stellen dat je daadwerkelijk kunt behalen en op een manier die jij leuk vindt. Dat doel kan fitter worden zijn, gewicht verliezen of meer energie opbouwen. Waar het om gaat, is dat je het volhoudt. 

Sports Lovers brengt daarom samen met jou in kaart wat je wil bereiken en op welke manier. Dit persoonlijke sportprogramma kun je vervolgens in de praktijk gaan brengen met verschillende work-out video’s. Je kunt kiezen voor een universeel maar divers aanbod, het Do It Yourself-abonnement. Of voor een programma op maat, Support Me

Weer terug in je sportritme! 

Sports Lovers biedt een laagdrempelige manier om weer in je sportritme te komen. Zo kun je op je eigen manier en tempo weer lekker in je vel komen, en blijven. Omdat je zonder druk steeds meer gaat wennen en opbouwen, wordt sporten daadwerkelijk routine. Een routine die je volhoudt.  

Het enige dat je voor je sportlessen nodig hebt is een ruimte waar jij je fijn voelt en je eigen lichaamsgewicht. Geen attributen, geen reistijd, geen stress, geen intern conflict en je hebt tóch lekker iets gedaan. 

Chrisje

Sports Lovers is opgericht door Chrisje. “Ik heb altijd al graag gesport”, vertelt ze. “En was veel in de sportschool te vinden. Zo vaak, dat ik de vraag kreeg of ik niet zelf les wilde gaan geven. Ik ben via de sportschool waar ik destijds sportte verschillende opleidingen gaan volgen om groepslessen te kunnen geven. Later ben ik hier op eigen initiatief nog een fitness- & personal training opleiding bij gaan doen, omdat ik meer verdieping wilde aanbrengen in de trainingen. Sporten draait namelijk niet alleen om bewegen, maar vooral om goed bewegen. Vanuit deze expertise ben ik vervolgens personal training gaan geven om mensen echt verder te helpen.” 

‘Sporten draait niet alleen om bewegen, maar vooral om goed bewegen’

‘Ik zie degene die voor me staat’

Haar eigen passie en motivatie, gecombineerd met de verschillende opleidingen, leidden tot een hele eigen manier van sporten en begeleiden, vertelt ze. “Ik zié degene die voor me staat, en dat is heel belangrijk, want ik kan de voorzet geven, maar mensen moeten het uiteindelijk zelf doen. Daarom luister ik vooral heel goed naar wat iemand wil, ook tussen de regels door, en koppel ik daar een trainingsadvies aan. Ik merk dat mensen het hierdoor langer volhouden en echt vooruitgang boeken.” 

Die persoonlijke aanpak biedt ze met Sports Lovers ook online. “Door veel persoonlijke informatie te verzamelen middels een uitgebreide vragenlijst. Op basis hiervan maak ik een trainingsschema op maat.” 

Je hoeft echt geen sportbeest te zijn om fit te worden en te blijven, of iedere dag in de sportschool door te brengen. Duurzaam sporten is voor iedereen anders. Door te kijken naar wat jij wil en wat voor jou werkt, help ik je met kwalitatief goede work-outs in jouw persoonlijke sportritme te komen, en te blijven!”  

(voorheen FitVak!) Fitness Trainer A

(voorheen FitVak!) Fitness Trainer A

Personal Training Opleiding

Personal Training Opleiding

Power Yoga Opleiding

Power Yoga Opleiding

Groepsles certificering voor Body Attack / Body Pump

Groepsles certificering voor Body Attack / Body Pump

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.