Waarom Sports Lovers

Welkom bij de club van het drukke leven en de fitte wensen! Maar, hoe verenig je die twee nou? Simpel! We verlagen gewoon de drempel om te bewegen tot het minimum. Sports Lovers zorgt voor een sportroutine die naadloos in je dagelijkse leven past. Denk aan online work-outs die perfect samengaan met een chaotische baan, gezinsverplichtingen, sociale activiteiten en zelfs andere sportieve avonturen.

Bij Sports Lovers krijg je de ultieme tools aangereikt voor een actieve levensstijl. Of je nu een liefhebber bent van yoga, conditie of krachttraining, het is helemaal aan jou. Een mix van verschillende activiteiten kan natuurlijk ook! Let’s make fitness fun!

Blijf gemotiveerd

De voornaamste reden waarom sportmotivatie vaak verdwijnt, is omdat we onszelf te hoge eisen stellen. We willen te snel, te veel en streven doelen na die eigenlijk niet realistisch zijn. Duurzaam sporten draait om intrinsieke motivatie; een haalbaar doel stellen op een manier die je leuk vindt. Of het nu gaat om fitter worden, gewicht verliezen of meer energie opbouwen, het belangrijkste is dat je het volhoudt.

Bij Sports Lovers nemen we daarom samen met jou de tijd om te begrijpen wat je wilt bereiken en op welke manier. Met dit persoonlijke sportprogramma kun je aan de slag met verschillende work-out video’s. Want laten we eerlijk zijn, als het niet leuk is, houd je het niet vol, toch?

Je kunt kiezen voor een universeel maar divers aanbod, het Do It Yourself-abonnement. Of voor een programma op maat, Support Me

Weer terug in je sportritme! 

Wij zorgen ervoor dat jij weer in je sportritme komt. Op je eigen manier, je eigen tempo weer lekker in je vel komen, en blijven. Geen druk, geen invloeden van buitenaf, gewoon langzaam opbouwen en luisteren naar je lichaam. Zó wordt sporten daadwerkelijk routine, eentje die je volhoudt.  

Voor de sportlessen heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: een plek waar jij je prettig voelt en, jawel, je eigen lichaamsgewicht. Geen gedoe met ingewikkelde apparaten, geen gesjouw naar een sportschool, geen stress over reistijd, en zeker geen interne conflicten. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf de ruimte geven om lekker actief te zijn. Simpel, effectief en zonder gedoe. Zo wordt sporten pas echt een feestje.

Chrisje

Sports Lovers is in feite Chrisje’s online portfolio: al haar lessen en ervaringen uit haar jaren als personal trainer zijn samengevoegd en in de vorm van video’s voor een groot publiek beschikbaar. De trainingen vinden on demand plaats, maar de persoonlijke begeleiding is er nog steeds: Chrisje maakt een schema voor haar klanten afgestemd op zijn of haar doel en de tijd die hij of zij op weekbasis te besteden heeft. Het gaat tenslotte niet alleen om bewegen, maar om goed bewegen.

‘Sporten draait niet alleen om bewegen, maar vooral om goed bewegen’

‘Ik zie degene die voor me staat’

Een krachtige mix van haar eigen passie, gedrevenheid en diverse opleidingen, hebben een heel eigen manier van begeleiden tot gevolg. “Ik zié degene die voor me staat, en dat is heel belangrijk, want ik kan de voorzet geven, maar mensen moeten het uiteindelijk zelf doen. Daarom luister ik vooral heel goed naar wat iemand wil, ook tussen de regels door, en koppel ik daar een trainingsadvies aan. Ik merk dat mensen het hierdoor langer volhouden en echt vooruitgang boeken.” 

Die persoonlijke aanpak biedt ze met Sports Lovers ook online. “Door veel persoonlijke informatie te verzamelen middels een uitgebreide vragenlijst. Op basis hiervan maak ik een trainingsschema op maat.” 

Bij Sports Lovers hoef je absoluut geen sportfanaat te zijn om fit te worden én te blijven. Duurzaam sporten betekent voor iedereen iets anders. Door goed te luisteren naar wat jij wilt en te ontdekken wat voor jou werkt, sta ik klaar om je te begeleiden, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke sportritme. We zorgen er samen voor dat je dat ritme vasthoudt!

(voorheen FitVak!) Fitness Trainer A

(voorheen FitVak!) Fitness Trainer A

Personal Training Opleiding

Personal Training Opleiding

Power Yoga Opleiding

Power Yoga Opleiding

Groepsles certificering voor Body Attack / Body Pump

Groepsles certificering voor Body Attack / Body Pump

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.