maand abonnement

€19,50 p/maand

het abonnement loopt met jouw goedkeuring automatisch door.

Elk moment opzegbaar. 

6 maanden abonnement

€14,50 p/maand

het abonnement stopt automatisch na 6 maanden.

jaar abonnement

€12,50 p/maand

het abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

Voor alle drie de abonnementen geldt : onbeperkt toegang tot alle work-out video’s op het platform. Het enige verschil tussen de abonnementen is de tijdsduur. 

Het 7 daags online programma staat los van de abonnementen. Dat betekent dat ook niet-abonnees het eenmalige programma kunnen volgen. 

Wat klanten over ons zeggen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Yvonne van der Giesen

Ik had niet verwacht dat sporten ook leuk kon zijn! Ik heb nu een aantal video classes gevolgd en begin er echt plezier in te krijgen.

Nicole Hoogsteder

Gewoon top! Niets meer aan toe te voegen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vivian Debeij

She is the best! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robin Vermin

Geweldig om met Chris te mogen sporten. Door de persoonlijke aandacht weet ze altijd de juiste snaar te raken om je te blijven motiveren en je eigen grenzen op te zoeken. Altijd even positief en enthousiast waardoor het een feest blijft om te komen en samen te werken aan een fitter en gezonder bestaan. Ik ben zelf 50+, maar voel me steeds jonger door deze topper!!
Een aanrader voor iedereen.???

Hanneke & Judith

Super!!! Laagdrempelig, goede uitleg in de video’s, voor ieder wat wils en voor elk niveau! Je kunt trainen wanneer en waar je wil. Chrisje is TOP! Gewoon doen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marie-Clarie Giessen

Heb mijn motivatie en doorzettingsvermogen terug dankzij jou. Top!

Daisy Noten-Willems

A terrific home workout that can be done with anyone’s schedule! Simple exercises, amazing instruction and a shut out for shut ins. Welcome to 21st century fitness; full of beneficial instruction and heartfelt motivation. If a tuckered out old man like me can do it; then you can do it, too! Thanks< Miss Chris, for keeping the work force physically fit for another day. You can’t win if you don’t play, so give it a try.

Michaele Goldfarb

Dankzij jou ontdekt dat sporten echt leuk kan zijn! Op deze manier kan ik als 50+ werken aan een fittere toekomst.

Judith Bongaerts

Wat een luxe om een personal trainer te hebben en dan helemaal Chrisje ?☺️ Elke les was weer anders en afgestemd op mijn conditie en wensen. Alle aandacht gaat naar je uit dankzij haar betrokkenheid en professionaliteit. Soms was het ff afzien en zou ik afgehaakt zijn maar Chrisje liet je volhouden ??
Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat het heerlijk en verantwoord sporten is onder begeleiding van personal trainer Christiane.
Dankjewel ?
Lieve groet Janine ?

Janine Jacobs

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.