Welkom bij Sports Lovers

We zijn allemaal druk, maar willen ook fit zijn. Hoe combineer je dat? Door de drempel om te bewegen zo laag mogelijk te maken.

Sports Lovers biedt een sportroutine die je heel gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt inpassen. Online work-outs die perfect te combineren zijn met een drukke baan, een gezinsleven, sociale activiteiten en zelfs met eventuele andere sportactiviteiten.

Sports Lovers biedt jouw perfect tools om te sporten. Yoga, fitness, krachttraining… wat voor jou werkt. En dat kan ook een combinatie zijn.

‘Sporten draait niet alleen om bewegen, maar vooral om goed bewegen’

De nummer één reden waarom sportmotivatie vaak wegebt, is omdat we de lat te hoog leggen. Door te snel te veel te willen en door een doel na te streven dat niet realistisch is. Duurzaam sporten draait om intrinsieke motivatie; een doel stellen dat je daadwerkelijk kunt behalen en op een manier die jij leuk vindt. Dat doel kan fitter worden zijn, gewicht verliezen of meer energie opbouwen. Waar het om gaat, is dat je het volhoudt.

Sports Lovers brengt daarom samen met jou in kaart wat je wil bereiken en op welke manier. Dit persoonlijke sportprogramma kun je vervolgens in de praktijk gaan brengen met verschillende workout video’s. Je kunt kiezen voor een universeel maar divers aanbod, het Do It Yourself-abonnement. Of voor een programma op maat, Support Me

Weer terug in je sportritme

Sports Lovers biedt een laagdrempelige manier om weer in je sportritme te komen. Zo kun je op je eigen manier en tempo weer lekker in je vel komen, en blijven. Omdat je zonder druk steeds meer gaat wennen en opbouwen, wordt sporten daadwerkelijk routine. Een routine die je volhoudt. 

Het enige dat je voor je sportlessen nodig hebt, is een ruimte waar jij je fijn voelt en je eigen lichaamsgewicht. Geen attributen, geen reistijd, geen stress, geen intern conflict en je hebt tóch lekker iets gedaan.

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.