fitness

Iedereen kan de fitste versie van zichzelf zijn. Met deze gedachte is dit platform ontstaan. Laten zien hoe je het maximale uit jezelf kunt halen. We gaan samen aan de slag en ik begeleid je persoonlijk vanaf de warming up tot aan de cooling down. Of je nu een ware fitness addict bent of een totale leek, iedereen kan deze video’s meedoen. De voordelen van video classes?

✔️laagdrempelig

✔️je kunt het op je eigen tempo doen

✔️alle video’s zijn met elkaar te combineren

✔️jij beslist waar & wanneer je traint en of je dat in je pyjama doet of in een hippe legging 😉

✔️je blijft gemotiveerd omdat er tijdens elke video van begin tot eind begeleiding is 

✔️je leert waarom je welke oefening doet en wanneer

✔️je leert verantwoording nemen voor je eigen gezonde leefstijl

Ik krijg vaak de vraag welk materiaal je nu echt nodig hebt om te starten. Ik raad je aan om te beginnen met een fitness mat en twee paar dumbells. Een paar relatief lichte dumbells en een zwaarder paar. Waarom twee verschillende zwaartes? Simpelweg omdat je spiergroepen niet allemaal even groot en dus ook even sterk zijn. Met dit basis materiaal kom je al een heel eind. Op het platform staat een instructie video waarin ik uitleg welke materialen ik gebruik en waarom ik ze gebruik.

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.