Self Care

7 daags online video programma

Laura – Chris – Ilona

Hoe het werkt

Laura, Ilona en ik hebben onze krachten gebundeld en daar is dit tegekke programma uitgerold. Een 7 daags online video programma waarin we 3 pijlers hanteren.

  • MINDFULNESS
  • YOGA
  • SPORT

Goed voor jezelf zorgen. Dat is de kern van het programma. Het enige dat we van jou vragen, is 100% inzet. De rest mag je aan ons overlaten. Geen poespas, gewoon een goed programma waar je iets aan hebt.

Per dag krijg je een aantal video’s en/of opdrachten. Voor een optimaal resultaat, raden we je aan de video’s te bekijken in de volgorde zoals wij je ze aanreiken. Per dag besteed je ongeveer 1 uur aan video materiaal, buiten je opdrachten die je invult op het bijgevoegde formulier. Neem dus elke dag ruim de tijd voor het programma, dat is immers je uitdaging.

Ook als je nog niet bekend bent met (één van de) pijlers, is dit een laagdrempelige manier om in te stappen. Het programma is voor iedereen te volgen op zijn eigen niveau. 

Let op! :

Zodra je je hebt aangemeld voor het programma, krijg je 4 weken de tijd om het programma te volgen. Na deze 4 weken stopt het eenmalig abonnement vanzelf en vervalt de toegang tot de video’s. 

 

Geef dit programma cadeau!

Klik hier voor meer info

Doe jij met ons mee?

Omdat je nog geen Sports Lover bent, kost je dit eenmalig €25.

Dag 1

Laura trapt af met een Intention Setting.

Download hier het bijbehorende formulier. Handig voor als je je intentie op papier wilt zetten. Tevens kun je hier je gedachtes, vorderingen, opmerkingen op bijhouden. Wie schrijft die blijft. ; ) Geen must, maar een aanrader!

Verder vandaag een bodyweight workout. Geen materiaal nodig. Alleen je favoriete playlist op de achtergrond misschien. ; )

Aan de einde van de dag neemt Ilona je mee tijdens een ademhalingsoefening. Doel : je uitademing verlengen en tot rust komen.

Totale duur video’s : 59 minuten

Dag 2

Vandaag start je je dag wederom met Laura. Sunrise Meditation. Een korte ochtend meditatie om de dag goed te beginnen.

Verder op de dag neemt Ilona het over met een mooie ayuryoga serie met hier en daar wat flow erin.

Totale duur video’s : 62 minuten

Dag 3.

Good morning! We starten de dag samen met een core training. Focus op de diepliggende buik/rug spieren. 

Wellicht dat je inspiratie op kunt doen op de pagina van Vicky. Vicky is van FitFoodForty. Ze heeft speciaal voor Sports Lovers een aantal recepten geselecteerd. Gezond, voedzaam èn makkelijk te maken.

In de laatste video van vandaag neemt Laura je mee in een oefening ; Mindful Eten. Houd je formulier hier weer bij de hand.

Totale duur video’s : 48 minuten

Dag 4

Ilona begint samen met jou de dag door middel van een yin yoga serie met thema : vermilden.

Neem later op de dag een moment voor jezelf. Een meditatie, begeleid door Laura.

Totale duur video’s : 67 minuten

Dag 5

Kickstart van de dag : Mixed Training!

Op zoek naar een gezond, voedzaam tussendoortje? Laat je weer inspireren door Vicky van FitFoodForty

Laura sluit de dag af met de Sunset Meditation. Een mooie avondmeditatie.

Totale duur video’s : 49 minuten

Dag 6

Start je dag letterlijk krachtig met een kracht training! Bij deze training gebruik ik wel materiaal. Heb je dit niet in huis.. no worries ; ) je kunt de training alsnog prima volgen. Wees creatief en gebruik flesjes water als gewichtjes bijvoorbeeld.

Na een intensieve workout is een geleide bodyscan zeker geen overbodige luxe. Laura neemt je mee van top tot teen. ; )

Totale duur video’s : 53 minuten

Dag 7

De laatste dag is aangebroken.

Ilona begeleid je tijdens deze yin yoga serie met als thema : hartopeners.

Laura sluit het programma af met een meditatie : Liefdevolle Aandacht.

Pak je formulier er nog éen keer bij. Kijk nog eens naar je intentie die je aan het begin van de week gezet hebt. Hoe voelt het nu, om deze week meegedaan te hebben? Ben je je intentie tegengekomen, wat neem je mee en heb je bijvoorbeeld nog andere inzichten gehad?

Totale duur video’s : 73 minuten

Waar wacht je nog op?

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.