Leefstijlcoaching

Hi, ik ben Vicky.

Gediplomeerd leefstijlcoach met een opleiding die is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches (BLCN).

Een leefstijlcoach begeleidt mensen stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Tijdens een coachingstraject neem ik alle belangrijke leefstijlthema’s mee : voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Al deze zaken hangen met elkaar samen. Wil je bijvoorbeeld gewicht verliezen maar heb je last van stress? Dit kan ervoor zorgen dat je minder gezond eet. Dan is het beter om eerst te ontspannen en de stress te reduceren.

We kijken samen (dus mét jou) naar zelfgekozen, haalbare doelen. Dit zijn vaak kleine stapjes in gedragsverandering waarbij ik je stimuleer om oplossingen te bedenken voor obstakels en belemmeringen. We stellen samen steeds korte tussendoelen die goed te bereiken zijn. Zo blijf je lekker gemotiveerd.

Als coach zal ik dus geen dieet voorschrijven en zal ik niet bepalen hoe vaak je moet bewegen. Het is aan jezelf om dit te bepalen, zodat je het makkelijk in je eigen leven kunt verweven.

 

Traject

Een coachingstraject beslaat minimaal 4 maanden en start met een vrijblijvend, kosteloos intakegesprek van 30 minuten. Dit kan via Teams of Google Meet. Als er een klik is en leefstijlcoaching passend is, plannen we de rest van de sessies in. Sessies duren 45 minuten en zijn online of te combineren met een wandeling. We plannen de afspraken om de 3 weken zodat je genoeg tijd hebt om aan jouw doelen te werken.

kosten

De kosten voor een traject van 4 maanden zijn €275. Ook te betalen in 4 termijnen van €72,50. 
Hiervoor krijg je :
– om de 3 weken een gesprek (4 of 5 gesprekken in totaal)
– 20% korting op een strippenkaart voor het powerwalken
– elke week 3 gezonde recepten in je mailbox

Het leukste online cadeau!

Wil jij iemand verrassen en het Self Care Programma cadeau doen? Koop dan hier je cadeaukaart ter waarde van €25. Jij rekent direct af en vult de gegevens van de ontvanger in.

Wij zorgen vervolgens voor de rest! We sturen namens jou een leuke mail + inloggegevens zodat de ontvanger meteen aan de slag kan.